Over PlanrsKennisplatform 

Planrs.nl is het kennisplatform voor Planning & Scheduling. De missie van Planrs is ons vakgebied te professionaliseren en Planners een betere basis te geven voor hun ontwikkeling.

- meld je aan -SPIN in het web van plannend Nederland

Planrs verbindt alle partijen in ons vakgebied planning & scheduling. Niet voor niets is de afkorting van Stichting Planning Instituut Nederland 'SPIN'. Verbinden en delen zijn de krachten in onze moderne maatschappij. Delen is meer dan vermenigvuldigen alleen, delen is samen nieuwe dingen ontdekken.

- word lid -Register van Certified Planning Engineers

Via de website van Planrs kun je toegang krijgen tot het SPIN register van Certified Planning Engineers. Door jouw kennis en competenties te laten toetsen door SPIN kun je aanspraak maken op een Certificaat van Erkenning (CvE). Opname in het register en de erkenning van jouw functieniveau door SPIN heeft een positieve invloed op jouw carrière!

- lees meer -Online en Offline events

Niet alleen via de website deelt Planrs.nl kennis met jou, ook tijdens bijeenkomsten krijg je interessante informatie en maak je contact met je vakcollega's. Planrs is ook aanwezig op events van derden en houdt je hiervan op de hoogte.

- naar events -Planrs ‘Professionals in Planning’


Planrs maakt gebruik van cookies