4 aankoopoverwegingen voor een planbord monitor
Door Mark de Jong op LinkedIn

Goedkoop is duurkoop


We krijgen regelmatig van klanten en relaties de vraag wat voor monitor ze het beste kunnen kopen om ons planbord op af te beelden. Daarmee bedoelen ze niet de monitor van hun persoonlijke computer, maar een grote monitor, zodat meerdere mensen tegelijkertijd de planning kunnen bekijken. Om deze vraag te beantwoorden hebben we de hulp ingeschakeld van Jelle Verhage, partner bij 2Orange audiovisueel & ICT BV te Moordrecht, een specialist op het gebied van audiovisuele oplossingen.

Jelle geeft aan dat er 4 factoren zijn die bedrijven moeten overwegen als ze een monitor willen kopen om een digitaal planbord, zoals die van Timewax, af te beelden. Dit zijn:

1. Type gebruik

2. Touchscreen of niet?

3. De grootte

4. Professioneel merk


1. Type gebruik

Als je een monitor voor een digitaal planbord gaat kopen, bedenk dan of je hem alleen voor het weergeven van het planbord gaat gebruiken of dat je de monitor ook bijvoorbeeld voor videovergaderingen en presentaties wilt gaan gebruiken. Is dat het geval dan spreek je in vaktaal over een multipurpose monitor en daarvoor heb je specifieke modellen.

Lees verder op LinkedIn


Tags: WFM , Planning
Planrs maakt gebruik van cookies