Helden van de nacht (1)


Robrecht Vermoesen, hoofdaannemer bij BAM Contractors.


Nachtwerk is geen eitje. Daarom zetten we in de maand april een aantal heldhaftige medewerkers in de kijker die op regelmatige basis nacht, vroege of late diensten werken. Deze keer: Robrecht Vermoesen, hoofdaannemer bij BAM Contractors.

Robrecht werkt bij BAM Contractors (hoofdaannemer binnen de bouw van grote gebouwen, infrastructuur, wegen, spoorwegen en industriële projecten). In Augustus 2018 is hij 11 jaar in dienst en werkzaam binnen de functie van Site Manager in de uitvoering van projecten Burgerlijke Bouwkunde (bruggen, tunnels, perrons, stations).

Hoe lang werk je al nachtdiensten?

“Dit is heel werfafhankelijk en wordt bepaald door de omgeving waarin de werf zich situeert. Maar ook het type werk dat je moet uitvoeren: nachtdienst komt, in mijn geval, vooral voor in de omgeving van treinsporen of stations (trein en metro). Aangezien er overdag zelden sporen buiten dienst genomen kunnen worden, kunnen we bepaalde werkzaamheden enkel tijdens buitendienststelling van de sporen uitvoeren. Namelijk tijdens nachtwerk of weekendwerk.”

Lees verder op Dehora.nl


Tags: WFM
Planrs maakt gebruik van cookies