PLAN! Zorg Netwerkbijeenkomst


Uitnodiging PLAN! Zorg Netwerkbijeenkomst | Voor planners en planmanagers in de Zorg


Déhora nodigt je van harte uit voor de netwerkbijeenkomst van PLAN! Zorg: het kennisnetwerk voor planmanagers en personeelsplanners die in de zorg werkzaam zijn. 

De Pieter Raat Stichting – Heerhugowaard op 15 november 2016 van 15:00 tot 20:00 uur.

Planners en planmanagers die werkzaam zijn binnen de zorgsector vormen de doelgroep van PLAN! Zorg. Allemaal druk met hun eigen uitdagingen en vraagstukken, maar ook allemaal indirect bouwend aan kwalitatief goede zorg en het optimaliseren van processen rondom planning.

De veranderingen in de verschillende cao’s (VVT, VG, GGZ) zorgen ervoor dat zorgorganisaties hun interne organisatie willen aanpassen aan de  veranderende omgeving. De verschillende sectoren in de zorg met ieder zijn eigen karakteristieken en eigen uitdagingen hebben veel overeenkomsten als het gaat om professionalisering van de planning, flexibilisering  van de personele inzet en de invloed van medewerkers op hun rooster.WAT IS PLAN! ZORG?
Een netwerk van personeelsplanners en planmanagers met als doel kennis over personeelsplanning te verbeteren. PLAN! wil kennisdeling realiseren door onderlinge verbindingen tussen planners van verschillende bedrijven te faciliteren. Dat gebeurt in de moderne tijd uiteraard via een online community, maar dat wordt zeker ook ondersteund door het regionaal en landelijk arrangeren van informele ontmoetingen, waardoor men elkaar persoonlijk kent en weet te bereiken. PLAN! is landelijk een initiatief van Déhora, Nederlands grootste in personeelsplanning gespecialiseerd bureau. PLAN! Zorg is een initiatief van Déhora.

Meer info en aanmelden via www.dehora.nl


Tags: WFM
Planrs maakt gebruik van cookies