PlanMen Plannerscafé
Bijeenkomst: Plannerscafé 12 april 2016

Profiel van de planner

Volgens Wikipedia is een planner iemand die aan de hand van een doel, de beoogde activiteiten bepaalt die ondernomen moeten worden, binnen welk tijdspad. Daarbij maakt hij of zij altijd een inschatting van de waarschijnlijkheid van het behalen van het doel.

Competenties

Planner is een vak apart! Wat is nu het meest optimale profiel van een planner? Een planner is namelijk iemand die goed kan organiseren, communiceren en plannen. Een multi-tasker, een ‘spin in het web’.
Een planner is in staat om binnen zijn of haar planning, afdelingen en mensen, aan elkaar te verbinden. Hij/zij zorgt dat alles op het juiste moment samenkomt, is communicatief sterk, loopt op zaken vooruit en bent gek op structureren. Een planner verslaapt zich nooit en komt afspraken altijd na. Een planner is diegene die altijd 10 minuten te vroeg is.

Ben je van nature een planner of kun je dit leren?

Tijdens dit Plannerscafé worden de verschillen in vacatures belicht en welke verantwoordelijkheden een planner nu eigenlijk heeft. Aansluitend hierop wordt er verteld wat nu eigenlijk het juiste PI-profiel is voor een planner. Aan de hand hiervan willen we een discussie op gang brengen over wat dan nu echt de juiste skills zijn van een planner. Elke sector, branche, organisatie heeft namelijk wel één of meerdere planners in dienst.

Kijk voor meer info op http://www.planmen.com/plannerscafe-profiel-van-een-planner/


Tags: WFM
Planrs maakt gebruik van cookies