Zorg & ICT 2016


Van 5 t/m 7 april 2016 zijn de deuren van Zorg & ICT wederom voor u geopend.


WAT HEEFT ZORG & ICT 2016 U TE BIEDEN?

Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Deze editie vindt u op de beurs:

  • Een uitgebreid en gratis seminarprogramma met als centraal thema “Gebruikers aan zet”
  • Circa 175 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg
  • Het platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten
  • Op 6 & 7 april ook gratis toegang tot het gelijktijdige Welkom in de zorg 2016

Thema 2016: Gebruikers aan zet

Het centrale thema ‘Gebruikers aan zet’ vormt de paraplu voor de onderliggende thema’s Optimalisatie behandelproces, Betrokkenheid en tevredenheid, Privacy, data & intelligentie, Efficiëntie & kostenbeheersing en Innovatie & de toekomst.

Lees hier meer over de thema’s die centraal staan tijdens Zorg & ICT.

Voor wie is Zorg & ICT 2016 interessant?

Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.


Waar en wanneer?

Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 5 april t/m donderdag 7 april 2016 in hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur.

U kunt zich hier registreren voor gratis toegang.

Gratis toegang tot Welkom in de zorg 2016

Met uw badge voor Zorg & ICT 2016 heeft u op 6 & 7 april ook gratis toegang tot het gelijktijdig georganiseerde Welkom in de zorg 2016.


Tags: Manager , Adviseur , WFM , Organisatie
Planrs maakt gebruik van cookies