ZORG & ICT 2017WAT HEEFT ZORG & ICT 2017 U TE BIEDEN?


Wanneer : 14 t/m 16 maart 2017
Waar : Jaarbeurs in Utrecht


Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Van 14 t/m 16 maart 2017 zijn de deuren van Zorg & ICT wederom voor u geopend. Deze editie vindt u op de beurs:

• Een uitgebreid en gratis seminarprogramma met als centraal thema “De patiënt als partner” 
• Circa 160 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg
• Het platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten 
• Op 14 t/m 16 maart ook gratis toegang tot het gelijktijdige Zorgtotaal 2017

Voor wie is Zorg & ICT 2017 interessant?

Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Waar en wanneer?

Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 14 maart t/m donderdag 16 maart 2017 in hal 10 en 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur.

Registreer nu voor gratis toegang

Gratis toegang tot Zorgtotaal 2017

Met uw badge voor Zorg & ICT 2017 heeft u op 14 t/m 16 maart ook gratis toegang tot het gelijktijdig georganiseerde Zorgtotaal. Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten.

Meer info op www.zorg-en-ict.nl


Tags: WFM , Organisatie
Planrs maakt gebruik van cookies