Dimitri Habich benoemd tot CEO van Paralax


Bron : Paralax Planning Solutions


De aandeelhouders van Paralax Planning Solutions hebben Dimitri Habich op 15 juli benoemd tot statutair bestuurder en Chief Executive Officer. Als CEO is hij binnen het managementteam van Paralax verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, sturing en richting van Paralax Planning Solutions.

Paralax nam Habich in april 2015 in dienst als CTO en hij leerde de organisatie in die rol tot in detail kennen. Habich (53) heeft ruim 25 jaar ervaring in de IT en is gespecialiseerd in procesoptimalisatie en reorganisaties. Voordat hij aan de slag ging bij Paralax, was Habich werkzaam als Adjunct-Directeur en Manager Operations bij PlanningIT. In deze rol was hij onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie, het beheer van interne en externe projecten en het coachen van projectmanagers en consultants. Daarvoor deed hij zeer relevante ervaring op bij diverse grote retail-organisaties als softwareontwikkelaar ten behoeve van de resourcesplanning.

“In april vorig jaar kwam ik aan boord bij Paralax om te zorgen voor nieuwe innovaties met betrekking tot onze producten en diensten”, zegt Dimitri Habich. “Sinds deze zomer mag ik binnen de Paralax-groep zorgen voor een nieuwe koers. We gaan meer snelheid maken en daadkracht ten toon spreiden om zo Paralax nog steviger te positioneren als marktleider op huidige en toekomstige markten waar het personeelsplanning betreft.”

“In het afgelopen jaar heeft Paralax zich uitstekend doorontwikkeld met producten zoals Rostar CAS en Eduflex. We staan als Nederlands softwarehuis prominent op de kaart. Ik ben blij dat Dimitri zijn leiderschapskwaliteiten gaat toepassen in de rol van Chief Executive Officer om deze organisatie naar een volgend niveau te tillen”, zegt president-commisssaris Willem van Kooten.


Tags: WFM
Planrs maakt gebruik van cookies