Live Demo PrimaveraReader of ProjectViewer


Datum : 27 maart 2018
Locatie : Primaned - Capelle a/d IJssel


Bespaar tot wel 95% op licentiekosten met PrimaveraReader of ProjectViewer.


In samenwerking met Seavus, de wereldwijde distributeur van I-Producten voor PrimaveraReader, nodigt Primaned je uit voor het seminar Live Demo PrimaveraReader of ProjectViewer

PrimaveraReader is een eenvoudig te gebruiken viewer voor XER/ XML/ XLS schema’s, die worden geexporteerd vanuit Oracle Primavera P6. Het is ontwikkeld met als doel het exporteren en het verzenden van planningen in .pdf formaat naar projectmanagers en projectleden te vervangen. Met functies zoals geavanceerd filteren, de mogelijkheid om op eenvoudige wijze voortgangsupdates te verzenden, is PrimaveraReader de tool die de samenwerking van uw team verbeterd. Het geeft hen inzicht in de projectactiviteiten en verhoogt de efficiëntie van de projecten.

Als je organisatie gebruik maakt van de tool Microsoft Project, is ProjectViewer de toonaangevende oplossing voor het bekijken en afdrukken van Microsoft Project bestanden (.mpp). Projectteamleden kunnen elk Microsoft bestand openen en bekijken (100% van de weergaven in MS Project, ongeacht de versie waarin de plannen zijn gemaakt) en de projectbestanden analyseren zonder extra training.

Tijdens dit seminar krijg je een indruk over hoe nuttig PrimaveraReader of ProjectViewer kan zijn voor jouw projectorganisatie.

Meer info en aanmelden

Bezoek website PrimaveraReader of ProjectViewer


Tags: Primavera , MS Project
Planrs maakt gebruik van cookies