Manpower boekt 25% tijdwinst op personeelsplanning!Goede planningssoftware is geen unique selling point meer

‘Goede planningssoftware is geen unique selling point meer, maar een noodzakelijke aanvulling op je e-tools. Heb je die niet, dan ga je verliezen op deze markt.’  Zeker nu het economisch even tegen zit, hechten opdrachtgevers grote waarde aan kostenbesparend werken, zegt Project Manager Business Development Michel Salters. ‘Het personeel is de grootste kostenpost binnen een bedrijf. Op het moment dat je je werknemers efficiënter kunt inzetten, ben je een heel eind op de goede weg. Rostar CAS is een mooi product waarmee je op je kosten kunt besparen, zeker in tijden van recessie.’

In Nederland heeft het van oorsprong Amerikaanse Manpower 150 kantoren, waar 750 consultants werken. De focus van het bedrijf is gericht op het vergroten van de productiviteit door verbeterde kwaliteit, efficiëntie en kostenreductie, waardoor opdrachtgevers zich beter op hun kernactiviteiten kunnen richten.

”Je wilt mensen houden, ook de moeders die soms inspringen. En met Rostar kan dat: iedereen wordt regelmatig gebeld om te komen werken. Zo zorg je voor een stukje ontzorging.”

Bron: http://www.paralax.nl/nl/businesscase/manpower-boekt-25-tijdwinst-op-personeelsplanning


Planrs maakt gebruik van cookies