Nachtster van de maand


Met veel enthousiasme start Stichting Time Design dit jaar opnieuw met het geven van extra aandacht aan nachtwerk door middel van een aantal bijzondere activiteiten die we organiseren. Dit keer doen we dat in een iets andere vorm, namelijk door vooral aandacht te schenken aan nachtwerknemers. En dit zullen we maandelijks doen!

In aanloop naar de Nacht van de Arbeid benoemen wij vanaf nu maandelijks een ‘Nachtster van de maand’! Hiervoor kun je jezelf nomineren, maar ook een ander die je kent die deze titel volgens jou sterk verdient. Wij horen graag van je wie je wilt nomineren en waarom! Nachtwerkers die op een bijzondere manier aandacht besteden of omgaan met nachtarbeid kunnen genomineerd worden voor deze verkiezing! Wie schijnt volgens jou het meest in de nacht?

Iedere maand zal er een interview met deze nachtster van de maand gepubliceerd worden, samen met een redactioneel stuk dat elke maand een andere thema omtrent nachtarbeid belicht.

NACHTSTER van het jaar 2017

In dit kader zal er uiteindelijk een ‘Nachtster van het Jaar 2017’ worden gekozen. De jury (Stichting Time Design leden) kiest uit de nominaties de winnaar die volgens hen de titel het meest verdient.

Tijdens de Nacht van de Arbeid van 30 april op 1 mei wordt er dit keer ook een feestelijk evenement georganiseerd om nachtwerknemers in de spotlights te zetten. Er zal dan onder andere een prijs worden uitgereikt aan de ‘Nachtster van het Jaar’.

Ook dit keer zal er een fotowedstrijd worden georganiseerd. Inzending van de foto’s gaat van start in de maand februari. Nadere informatie hierover wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. 

Geef jezelf of iemand anders op voor de verkiezing van 2017


Tags: Organisatie
Planrs maakt gebruik van cookies