Nieuwe e-Learning module MONACO DRP


Monaco, de ontwikkelaar van planningsoftware, heeft samen met The Competence Group (TCG) de nieuwe e-learning MONACO DRP ontwikkeld. De module is gericht op planners die personeels- en dienstroosterplanningen opstellen met MONACO DRP. Daarnaast is de module geschikt voor alle medewerkers die efficiënt met MONACO DRP willen leren plannen.

E-learning Monaco DRP

Anne van der Cruijsen, educatief projectleider TCG: “De nieuwe module bestaat uit een aantal oefeningen in een herkenbare MONACO DRP-omgeving. Hierin leert de planner stap voor stap bepaalde handelingen uit te voeren om tot een doel te komen. Denk hierbij aan het doorvoeren van individuele wensen en patronen, het interpreteren van het diensttijdenlogboek en het omgaan met tellingen en toeslagen.” Na het volgen van de module kan de planner tevens de meest gestelde vragen rondom het gebruik van MONACO DRP beantwoorden. Het lesmateriaal blijft nog 1 jaar als online naslagwerk voor de cursist beschikbaar. Andere Monaco e-learning modules

MONACO DRP vormt de basis van de software-oplossingen van Monaco. Naast deze nieuwe e-learning is er ook e-learning voor leren werken met MONACO Portaal en MONACO Zelfroosteren. De modules zijn ook geschikt als voorbereiding op de klassikale trainingen van de Monaco Academy, het opleidingscentrum voor Monaco-gebruikers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bron : http://www.monacoplanning.nl/e-Learning


Tags: WFM
Planrs maakt gebruik van cookies