Primaned erkend als Qlik partner


Projectbeheersing dashboards met een klik


Bron: Persbericht Primaned

Integrale projectbeheersing is steeds belangrijker. Meer en meer van onze dagelijkse werkzaamheden zijn in de vorm van een project: ontwikkelen van nieuwe producten, samenwerkingsverbanden in consortia om A-wegen te realiseren, klantopdrachten, etc.
Dit vergt naast een hele goede projectbeheersing op het individuele project, opleveren binnen scope, tijd en geld, ook een besturing op hoger niveau van de gehele projectportfolio: Integrale Projectbeheersing.

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden; dat geldt zeker ook voor zakelijke beslissingen. KPI’s, dashboards, infographics worden steeds meer door het management gekozen als besturingsmechanismen. Primaned zet zich in om ook op managementniveau deze inzichten beschikbaar te maken voor de verantwoordelijken van projecten, programma’s en portfolio’s.

Primaned herkent deze trend zeker en speelt daarom samen met haar partners erop in. Qlik heeft Primaned erkend als specialist en behoort nu tot haar partner community.
Met behulp van de specialistische kennis, die Qlik heeft, is het mogelijk eenvoudig en snel inzichten voor integrale projectbeheersing visueel te maken. Hierbij kan onderliggende data gecombineerd worden naar een enkel overzicht. Zo is bijvoorbeeld de financiële projectinformatie gekoppeld aan de planning en gecombineerd met de KPI’s van HR zonder digitale koppelingen te leggen tussen de systemen.

De enige vraag die uw organisatie zich hoeft te stellen:

Waarop willen we onze projecten sturen?Qlik (NASDAQ: QLIK) is een leider in visual analytics. Het product portfolio voldoet aan de groeiende behoefte van klanten naar rapportage en visuele self-service analyses voor guided, embedded en op maatgemaakte analytics. Ruim 37.000
klanten vertrouwen op Qlik oplossingen om betekenis te geven aan informatie van verschillende bronnen. Zo kunnen zij verborgen verbindingen binnen de data ontdekken die leiden tot inzichten die goede ideeën tot stand brengen.


Primaned is een adviesorganisatie, gespecialiseerd in integrale projectbeheersing en risicomanagement. Op het gebied van projectbeheersing wordt Primaned
gezien als partner, die naast een compleet aanbod aan tools ook diensten levert, zoals procesverbeteringen, inzetten van gekwalificeerde planning engineers/ specialisten, implementatie van projectmanagement oplossingen en trainingen.


Meer informatie

Mocht u meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden van Qlik of andere diensten van Primaned om u te helpen meer grip en controle te krijgen op uw project kunt u vrijblijvend contact op nemen met Primaned via

Primaned B.V.
Postbus 247
2900 AE Capelle a/d IJssel Nederland
T:+31 10 44 25 177
info@primaned.com

Vestiging België
Uitbreidingstraat 84/3 2600 Antwerpen-Berchem België
T:+32 (0)3 218 21 35
info@primaned.be


Tags: Projectmanagement , Analyse , Rapportage
Planrs maakt gebruik van cookies