Project PlanScan toont verbeterpunten in planningsproces
Vraagt u zich wel eens af of er binnen uw project en/of organisatie wel professioneel wordt gepland? Wat is de (inhoudelijke) kwaliteit van de planning en kan deze adequaat worden gebruikt voor de beheersing van de project(en)? Wordt de beschikbare software wel goed gebruikt? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord door middel van een PlanScan®.
De Project PlanScan® vertegenwoordigt jarenlange ervaring in het vakgebied (project-) planning & control en sluit naadloos aan bij alle planning vraagstukken binnen uw organisatie. Aan de hand van uiteenlopende vragen wordt een 360 graden scan gemaakt van de projectplanning en de organisatie hier om heen. De uitkomst van de Project PlanScan® geeft niet alleen de actuele stand van uw planning organisatie weer maar bevat tevens praktische verbeter voorstellen die u direct kunt doorvoeren.

De Project PlanScan® is kan worden uitgevoerd in de volgende varianten:

PlanScan® ‘Bronze’

Met deze scan beoordelen wij uw planning op basis van een aan ons toegezonden versie.

PlanScan® ‘Silver’

Met deze scan beoordelen wij uw planning, inclusief de totstandkoming hiervan, bij u op uw project.

PlanScan® ‘Gold’

Met deze scan beoordelen wij uw planning processen en de gebruikte systemen binnen uw (project)organisatie.

Geïnteresseerd hoe planning er bij u voorstaat of wilt u meer informatie? Neem dan contact via het Planrs contactformulier.


Tags: Planning , Projectmanagement , Analyse

Ed van der Tak

Ed houdt zich bijna 30 jaar bezig in het vakgebied (Project) Planning & Management. Zijn 'roots' liggen in de petrochemie waarin hij als project planner de grote en complexe 'turn-arounds' ondersteunde. Vanaf '97 is hij als adviseur actief en ondersteund hij projectorganisaties bij geïntegreerd werken.
meer info
Planrs maakt gebruik van cookies