(Quick)Scan personeelsplanning


In nagenoeg alle organisaties wordt het werk en het personeel zo optimaal mogelijk gepland. Een goede inzet van alle medewerkers is essentieel voor de kwaliteit van de geleverde dienst, de bedrijfsvoering en medewerkerstevredenheid.

Steeds meer organisaties zien dat plannen en roosteren een vak apart is waar specifieke expertise voor is vereist. De kwaliteit en de organisatie van de planfunctie is en wordt steeds belangrijker, kijkend naar diverse ontwikkelingen op de markt.

PlanMen ondersteunt organisaties met het ontwerp of analyse van het integraal planningsproces. PlanMen heeft samen met de Nyenrode Business Universiteit een eigen succesvolle aanpak ontwikkeld. Onze aanpak noemen we de schijf van zes.

PlanMen biedt met deze WFM-scan de mogelijkheid om te bepalen welk planningsproces, systematiek, invulling van de planfunctie en software het best passend is in uw specifieke situatie. Tevens kunnen we kijken naar de invulling hiervan door de wfm experts in uw organisatie. Aan de hand hiervan kunnen wij u een op maat gemaakte oplossing bieden om de adviezen te implementeren. Door ‘denken’ en ‘doen’ samen te laten komen staan wij voor uw resultaat.

Wilt u meer weten over de (quick) scan personeelsplanning of een scan laten uitvoeren? Kijk dan eens op de website van PlanMen.


Tags: WFM , Planning , Analyse
Planrs maakt gebruik van cookies