ZXY-Builders scant bouwplaatsen met autonome drones“ZXY-Builders scant bouwplaatsen met drones, volledig automatisch, autonoom en op afstand.”


Steven Verver van ZXY-Builders over zijn startup.

Hoe ben je op het idee gekomen?

Drones gaan de wereld veranderen! Ze worden alomtegenwoordig en onderdeel van ons dagelijks leven. We richten ons op de bouw omdat hier ontzettend veel te halen is in termen van faalkosten verlagen, digitalisering en efficiëntie verhogen. Bedenk goed dat tien jaar geleden nog niemand van een iPad had gehoord…

Welk probleem los jij op?

ZXY Builders zet drones in op de bouwplaats. Met ZXY Builders wordt het bouwterrein dagelijks automatisch ingescand zodat de bouwer iedere dag een actueel 3D model van het gehele project heeft. Dit 3D model wordt gebruikt door verschillende stakeholders in het bouwproces, zoals de projectaansturing, maatvoering, bouwmanagement, veiligheid, voortgangsrapportages, en nog veel meer.Drone data kan automatisch gekoppeld worden aan het BIM model zodat er eenvoudig te zien is of het project op planning ligt en of alles staat waar het hoort te staan. The Het gevolg? Sneller bijsturen, minder faalkosten, efficienter bouwen.

Lees verder op www.hollandproptech.nl

Kijk voor meer info op www.zxy-builders.com


Tags: Organisatie , BIM
Planrs maakt gebruik van cookies