Ondernemen in het teken van transitie
Ondernemen in het teken van transitie

In 2014 deed CTB xRM een eerste onderzoek onder bouw-, techniek- en offshorebedrijven. De resultaten werden gepresenteerd in een benchmarkrapport met de naam: Projectinformatie in optima forma. Met deze tweede benchmark gaan we een stap verder en onderzoeken we de huidige trends en ontwikkelingen in deze sectoren en de impact op verdienmodellen, processen, de bedrijfscultuur en automatisering. Deze benchmark biedt een unieke inkijk in wat bedrijven in de bouw, techniek en offshore doen om in die transitiefase bij te blijven.

  • Een actueel trendrapport naar aanleiding van recent uitgevoerd benchmarkonderzoek onder 450 marktbepalende organisaties in de techniek, bouw en offshore.
  • 141 respondenten geven inzicht en antwoorden over de invloed van huidige trends en Game Changers op o.a. hun bedrijfsprocessen, verdienmodellen, commercieel management en projectrendement.
  • Nuttige informatie voor professionals die hun zakelijk speelveld zien veranderen en nadenken over onderwerpen als: strategische projectacquisitie, Customer Engagement, samenwerkingen, ICT, projectrendement, risicobeheersing en innovatievermogen.

Download deze benchmark via de website van CTB xRM


Tags: Organisatie
Planrs maakt gebruik van cookies