Primaned Academy


Planmatig naar een  hoger kennisniveau

De Primaned Academy is erop gericht om uw medewerkers op te leiden op het gebied van projectmanagement. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige trainingen en leertrajecten, zowel klassikaal alsook specifiek op uw situatie en organisatie afgestemd.

Waarom opleiden in  projectmanagement?

Projectmanagement wordt steeds belangrijker omdat we te maken hebben met nieuwe contractvormen, we steeds meer integraal gaan samenwerken en er sprake is van een stijgende marktvraag naar een hoog kennisniveau.

De praktijk leert echter dat veel projectmedewerkers onvoldoende formele scholing in projectmanagement hebben genoten. Door een gedegen opleiding, brengen we niet alleen het kennisniveau van de projectmedewerkers naar een hoger niveau, maar ook die van de organisatie.
Meer informatie
Wilt u graag meer informatie ontvangen over de Primaned Academy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via academy@primaned.com of +31 10 44 25 177.

Kijk voor meer informatie op http://www.primaned.com/trainingen

Tags: Basis , Gevorderd , Primavera , MS Project , Planning , Projectmanagement

Primaned Academy

De Primaned Academy is de partner om binnen uw organisatie het kennisniveau op het gebied van Enterprise Project Portfolio Management (EPPM) te laten groeien.
meer info
Planrs maakt gebruik van cookies